• Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Atelier Visible

Welkom bij Atelier Visible

Atelier Visible staat voor trendy en stijlvolle handgemaakte sieraden. De unieke one piece oorbellen van Atelier Visible worden per stuk verkocht. Wil je een set oorbellen? Bestel dan twee items! Onze handgemaakte collectie wordt met veel liefde, zorg en creativiteit samengesteld.  De sieraden zijn veelal gemaakt van Stainless Steel. Dit materiaal heeft als voordeel dat het niet kan verkleuren zodat je nog langer plezier hebt van je sieraden! Alle sieraden zijn 100% nikkelvrijAlle items


Welkom bij Atelier Visible

Bij de collectie van Atelier Visible maken wij o.a. gebruik van bedels die gemaakt zijn van DQ metaal. DQ staat voor Designer Quality en is een soort Europees keurmerk voor kwalitatief zeer goed materiaal wat vooral gebruikt wordt om professionele sieraden mee te maken. DQ metaal is nikkelvrij en de plating is van écht zilver en écht goud.

Wij worden heel blij van de prachtige natuursteentjes, jade, schelp en zoetwaterparels die wij gebruiken bij het maken van onze sieraden. De kleur en/of tekening van elk natuursteentje is nooit helemaal gelijk. Dit maakt elk item uniek. Onze oorbellen worden per stuk aangeboden. Leuk om als one piece te dragen of je eigen unieke earparty te maken! Wij voegen regelmatig nieuwe items toe om zo onze collectie steeds verder uit te breiden.

Volg ons op instagram. We houden je op de hoogte van de nieuwste items!

Liefs, team Visible