• Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Atelier Visible » Enkelbandjes

Enkelbandjes

Onze mooie zomerse handgemaakte enkelbandjes zijn afgewerkt met een initiaal bedel met de letter V! De materialen die zijn gebruikt voor de enkelbandjes zijn van Stainless Steel. Dit materiaal verkleurt niet en is allergie en nikkelvrij!


Welkom bij Atelier Visible

 

Bij de collectie van Atelier Visible maken wij o.a. gebruik van bedels die gemaakt zijn van DQ metaal. DQ staat voor Designer Quality en is een soort Europees keurmerk voor kwalitatief zeer goed materiaal wat vooral gebruikt wordt om professionele sieraden mee te maken. DQ metaal is nikkelvrij en de plating is van écht zilver en écht goud.

Wij worden heel blij van de prachtige natuursteentjes, jade, schelp en zoetwaterparels die wij gebruiken bij het maken van onze sieraden. De kleur en/of tekening van elk natuursteentje is nooit helemaal gelijk. Dit maakt elk item uniek. Onze oorbellen worden per stuk aangeboden. Leuk om als one piece te dragen of je eigen unieke earparty te maken! Wij voegen regelmatig nieuwe items toe om zo onze collectie steeds verder uit te breiden.

Volg ons op instagram. We houden je op de hoogte van de nieuwste items!

Liefs, team Visible