• Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Klantenservice » Retourneren

Retourneren 

Retour

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan mag je deze retourneren. Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst. Kettingen, armbanden, ringen, enkelbandjes en haar accessoires kunnen geretourneerd worden. Oorbellen kunnen vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd worden Het geretourneerde artikel dient onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking retour gezonden te worden.

Stuur ons een mail (visiblesieraden@gmail.com) met je naam, ordernummer en het item. Op deze manier weten we dat we een retour van je kunnen verwachten en kunnen wij deze sneller verwerken. Wij zouden het fijn vinden als je aangeeft waarom je het product retour stuurt. 

Wanneer wij het geretourneerde product ontvangen en goedgekeurd hebben zullen wij het bedrag binnen 14 werkdagen op je rekening terugstorten. Vergeet niet je naam mee retour te sturen, zodat we weten van wie het pakketje is. 

- Let op! oorbellen en haaraccessoires worden niet retour genomen i.v.m. hygiene voorschriften.

_ Items uit de Sale worden niet retour genomen.

- De verzendkosten voor retouren worden niet door ons vergoed.

- Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoekraken.

- Voeg een briefje bij je retourzending met vermelding van je naam, adres en ordernummer zodat onze klantenservice je retourzending kan         verwerken.

- Retourzendingen zonder afzender zullen niet worden verwerkt.

 

Ons adres:  Visible Sieraden, Kerkstraat 10, 2871 EH, Schoonhoven.

 

Wettelijke voorwaarden volgen Webshop Keurmerk

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via visiblesieraden@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.